Kutija za orhideje

Kutija za orhideje (Kartonske kutije) - www.dekorativnekutije.co.rs

Siguran transport

Garancija za oštećenja u transportu - narudžbe su dobro upakovane i zaštićene od oštećenja u transportu. Ako i pored toga dođe do oštećenja, kontaktirajte nas odmah po preuzimanju robe kako biste dobili zamenu.

Kutija za orhideje

Predstavljamo vam kutiju za orhideje - inovativno rešenje koje će oduševiti svaku cvećaru i ljubitelja cveća. Ova kartonska kutija je specijalno dizajnirana sa PVC posudom, kako bi idealno čuvala i prevozila saksijske orhideje ili druge cvetne aranžmane.

Sa našom kutijom za orhideje, imate potpunu kontrolu i bezbrižnost kada je u pitanju voda. Zahvaljujući PVC posudi, ne morate da brinete da će voda iscureti iz sunđera.Takođe, posuda omogućava optimalnu hidrataciju biljke, čime se produžava njen vek trajanja i održava svežinu cveta.

Visina kutije 22cm a prečnik otvora 14cm, što je savršena veličina za većinu saksijskih orhideja i još mnogo drugih cvetnih aranžmana. Sa ovom kutijom, možete se osloniti na njenu praktičnost i sigurnost prilikom pakovanja i prenosa vaših prelepih cvetova.

Osim izuzetne funkcionalnosti, naša kutija za orhideje dolazi u 2 boje, što vam omogućava da prilagodite izgled i stil vašeg cvetnog aranžmana ili poklona.

Neka vaš cvetni biznis ostavi snažan utisak na kupce osiguravajući im transport i pakovanje na najbolji mogući način. Sa našom kutijom za orhideje, garantujemo vam da će vaše stranke biti zadovoljne kvalitetom i profesionalnošću koju pružate.


Naručite sada našu kutiju za orhideje i osigurajte siguran, praktičan i atraktivan način da prenesete ljubav prema cveću.


Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

Veleprodaja

prodaja se vrši isključivo pravnim licima!

Besplatna dostava

za sve narudžbe preko 7000 RSD (Srbija)

  • Pregleda: 1159
  • Kod proizvoda: B.TMMHST-S
  • Dostupnost: U zalihama
  • 300RSD

Opcije dostupnosti

Oznake: kutija, orhideje, kartonske, kutije