Torbica MKNST R

Torbica MKNST R (Kartonske kutije) - www.dekorativnekutije.co.rs

Siguran transport

Garancija za oštećenja u transportu - narudžbe su dobro upakovane i zaštićene od oštećenja u transportu. Ako i pored toga dođe do oštećenja, kontaktirajte nas odmah po preuzimanju robe kako biste dobili zamenu.

Torbica MKNST R

Uskoro stiže tvoje omiljeno vreme godine - sezona cveća i predivnih aranžmana, a kako bi tvoji aranžmani bili još posebniji, predstavljamo ti našu kolekciju torbica, specijalno dizajniranih da udovolje tvojim cvetnim kreacijama.

Naša paleta torbica za cvetne aranžmane ispunjena je raznolikošću boja i oblika, tako da možeš da pronađeš savršeno uparenu torbicu za svaki cvetni buket.

Ali naše torbice nisu samo lepe - one su i praktične. Izrađene od otpornog kartona i presvučene vodootpornim materijalom, naše torbice pružaju besprekornu zaštitu tvojim cvetnim aranžmanima. Više se ne moraš brinuti o tome da li će voda uništiti tvoj trud i pažnju. Naše vodootporne torbice čuvaju tvoje cvetne umetnosti, čineći da uvijek izgledaju sveže i živopisne.

Naša torbica nije samo funkcionalna, već i elegantno izgleda. Sjajni završni sloj naših torbica dodaje notu luksuza svakom cvetnom aranžmanu koji osmisliš. 

Revolucionizuj svoje cvetne aranžmane sa našom paletom kartonskih torbica, idealnih za sve cvećare. Zaštiti i ulepšaj svoje cvetne kreacije, dok istovremeno tvoji klijenti oduševljeno uživaju u njihovoj svežini i lepoti. Spremi se da zadiviš svet cvetnim umetničkim delima, uz naše torbice za cvetne aranžmane.


  • Materijal: debeli 300 gramski plastificirani karton
  • Ručke: plastične okruglog poprečnog preseka debljine 5mm, nitnama spojene
  • Dimenzije: 22×11x14cm
  • Dostupna u više boja

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

Veleprodaja

prodaja se vrši isključivo pravnim licima!

Besplatna dostava

za sve narudžbe preko 7000 RSD (Srbija)

  • Pregleda: 1035
  • Kod proizvoda: HB-MKNST-R
  • Dostupnost: U zalihama
  • 150RSD

Opcije dostupnosti

Oznake: torbica, mknst, kartonske, kutije