Kutija Četvrtasta 3u1

Novo Kutija Četvrtasta 3u1 (Kartonske kutije) - www.dekorativnekutije.co.rs

Siguran transport

Garancija za oštećenja u transportu - narudžbe su dobro upakovane i zaštićene od oštećenja u transportu. Ako i pored toga dođe do oštećenja, kontaktirajte nas odmah po preuzimanju robe kako biste dobili zamenu.

Kutija Četvrtasta 3u1

Vaša potraga za savršenim pakovanjem poklona je završena - predstavljamo vam fantastičan set od tri četvrtaste kutije, koje su upravo ono što vam treba da impresionirate svoje kupce. Naše kutije su izrađene od vrhunskog kartona, prekrivene sa luksuznim papirom dostupnim u više boja, prilagođenih svakoj prilici. Sa ovim elegantnim kutijama, vaš poklon će biti zaista neodoljivo lep.

Zamislite samo sledeću situaciju: vanjska kutija savršeno drži skriven tajanstveni poklon, dok unutrašnje kutije osiguravaju mirno i sigurno putovanje delikatnih aranžmana ili drugih osetljivih predmeta. Vaši kupci će biti oduševljeni kada otkriju šta se krije unutar ovog elegantnog seta kutija.

Ali tu nije kraj. Sa ovim kutijama, možete biti sigurni da ćete ostaviti trajan utisak. Bilo da su namenjene luksuznim poklonima za daroteke, gift shopovima ili cvećarama, naše kutije će se savršeno uklopiti i istaći se među drugim proizvodima.

A sada zamislite samo koliko vam olakšavaju ove kutije. Bez napornog pakovanja poklona, bez potrebe za ekstra vremenom da biste se brinuli o oštećenju vašeg aranžmana. Samo postavite svoj poklon u kutije i lako zavežite mašnu. Uz naše četvrtaste kutije, pakovanje nikada nije bilo lakše i brže.

Neka vaši pokloni i cvetni aranžmani izgledaju još luksuznije i elegantnije uz naš set četvrtastih kutija. Izaberite boju koja najviše odgovara vašem stilu i događaju i garantujemo vam da će dobitnik vašeg poklona biti oduševljen. 


Dakle, za sve vaše potrebe za pakovanjem poklona ili cvetnim aranžmanima, naš set četvrtastih kutija je nepogrešiv izbor. Iskoristite njihovu eleganciju i funkcionalnost kako biste impresionirali svoje kupce i dodali dodatnu notu luksuza svim posebnim trenucima.


Dimenzije kutija u setu:

  • 28.5 x 21.5 x 12cm
  • 27 x 19.5 x 11cm
  • 24.5 x 17.5 x 10cm

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

Veleprodaja

prodaja se vrši isključivo pravnim licima!

Besplatna dostava

za sve narudžbe preko 7000 RSD (Srbija)

  • Pregleda: 142
  • Kod proizvoda: c2821pa
  • Dostupnost: U zalihama
  • 1,400RSD

Opcije dostupnosti

Oznake: kutija, četvrtasta, 3u1, kartonske, kutije četvrtasta