Ukrasni papir Tisue

Ukrasni papir Tisue (Papiri) - www.dekorativnekutije.co.rs

Siguran transport

Garancija za oštećenja u transportu - narudžbe su dobro upakovane i zaštićene od oštećenja u transportu. Ako i pored toga dođe do oštećenja, kontaktirajte nas odmah po preuzimanju robe kako biste dobili zamenu.

Ukrasni papir Tisue

Papir za popunjavanje buketa - savršen dodatak za izradu prelepih buketa. Napravite čarobne bukete uz pomoć našeg tisue sedefastog papira za popunjavanje! Ovaj tanak, ali izdržljiv papir je idealan za popunjavanje flowerbokseva, kao i za pakovanje poklona. 

Kada je reč o izradi buketa, detalji su ključni. Naš tisue papir će dodati poseban sjaj i eleganciju vašim aranžmanima. Zahvaljujući svojoj teksturi, papir stvara prelepe naborane efekte, dodajući dubinu i volumen svakom cvetu. Ovo će vašem buketu dati sofisticirani izgled i privući poglede svih prisutnih.

Ali to nije sve! Tisue papir nije samo estetski lep, već je i veoma koristan. Zahvaljujući svom tankom dizajnu, možete lako napuniti ili održavati stabilnost buketa bez ometanja izgleda cvetova. Vaši buketi će ostati savršeno oblikovani i privlačni tokom transporta ili izložbe.

Pored toga, naš tisue papir je praktičan za svakodnevnu upotrebu. Sa čak 20 listova u pakovanju, imaćete dovoljno papira za upotrebu u raznim prilikama. Bilo da je u pitanju rođendanski poklon, venčanje ili jednostavno želite da nekome poklonite lepšu notu svakodnevnog života, naš tisue papir će vam omogućiti da to uradite bez napora.

Iskoristite prednosti našeg tisue sedefastog papira za popunjavanje buketa i transformišite obične cvetne aranžmane u prava umetnička dela. Neka vaši buketi oduševljavaju svojom lepotom i elegancijom. Poručite naš tisue papir danas i dodajte poseban dodir svakom cvetu koji aranžirate.


  • Dimenzija 50x70cm
  • 20 listova u pakovanju

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

Veleprodaja

prodaja se vrši isključivo pravnim licima!

Besplatna dostava

za sve narudžbe preko 7000 RSD (Srbija)

  • Pregleda: 111
  • Kod proizvoda: P-GCNC
  • Dostupnost: U zalihama
  • 350RSD

Opcije dostupnosti

Oznake: ukrasni, papir, tisue, papiri