Mrežica za bukete

Mrežica za bukete (Papiri) - www.dekorativnekutije.co.rs

Siguran transport

Garancija za oštećenja u transportu - narudžbe su dobro upakovane i zaštićene od oštećenja u transportu. Ako i pored toga dođe do oštećenja, kontaktirajte nas odmah po preuzimanju robe kako biste dobili zamenu.

Mrežica za bukete

Povedite svoju kreativnost na potpuno novi nivo sa našom Mrežicom za bukete. Ova jedinstvena mrežica je savršena za popunjavanje i oblikovanje buketa, pružajući vam neograničene mogućnosti za stvaranje predivnih cvetnih aranžmana.

Dizajnirana u tri savršene boje, naša mrežica će uneti ton romantike u svaki buket. Bez obzira da li želite da iznenadite voljenu osobu ili da oplemenite prostor za posebne događaje poput venčanja ili rođendana, ova mrežica će dodati poseban dodir elegancije i šarma.

Sa širinom od 0.5m i dužinom od 4.6m, naša mrežica je savršene veličine za sve vrste buketa. Ne samo da će vam pomoći da postignete željeni oblik i punoću buketa, već će vam i uštedeti vreme. Zaboravite na beskrajno sređivanje i oblikovanje pojedinačnih cvetova - sa našom mrežicom za bukete, sve će biti gotovo brzo i jednostavno.


Ali to nije sve! Naša mrežica takođe ima niz praktičnih prednosti za vas kao kupca. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, vaši buketi će biti bolje zaštićeni i stabilniji tokom transporta, što znači da će stići u savršenom stanju bez obzira na udaljenost.

I da, ne morate biti profesionalni florista da biste koristili našu mrežicu za bukete. Jednostavno je koristiti i prilagoditi svakom nivou veštine. Tako da, ako želite da budete kreativni i istaknete se svojim buketima, naša mrežica je pravi izbor za vas.

Nabavite našu Mrežicu za bukete već danas i transformišite obične bukete u prava umetnička dela. Budite inspirisani, budite jedinstveni, budite posebni!


Dimenzije: širina 0.5m, dužina 4.6m.

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

Veleprodaja

prodaja se vrši isključivo pravnim licima!

Besplatna dostava

za sve narudžbe preko 7000 RSD (Srbija)

  • Pregleda: 116
  • Kod proizvoda: P.XXW
  • Dostupnost: U zalihama
  • 350RSD

Opcije dostupnosti

Oznake: mrežica, bukete, papiri